Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Tule mukaan menestystarinaan!

Aika ottaa uusi suunta välittäjäurallesi! Haluatko enemmän palkkaa? Onko sinulla paljon ideoita?

Toiminnan suurin este on vain oma mielikuvituksesi!

Meillä saat tukea välittäjänurallesi

Se, miltä urasi näyttää, on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Huomissa voit kehittyä kiinteistönvälittäjänä myymään enemmän ja paremmin.

Voit toimia partnerina, itsenäisenä yrittäjänä, tai jopa palkata itsellesi oman myyntitiimin. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiakastasi palvelet ja mitä markkinointikanavia käytät. Vaikka päätät itse miten työtäsi teet, et silti ole yksin. Tarjoamme laajan yhteistyöverkoston sekä myynnin ja markkinoinnin tuen. Saat jatkuvaa koulutusta, käyttöösi parhaat mahdolliset työkalut ja tukea henkilökohtaiselle kehittymisellesi. Meillä ei ole aluerajoja, eikä turhauttavia päivystyksiä. Voit hallita ajankäyttöäsi ja asiakkaiden palvelua järkevästi ja juuri sinulle sopivalla tavalla. Me emme rajoita sitä missä työtäsi teet. Toimipisteemme on tukikohta, jossa voit vain piipahtaa tai halutessasi tehdä työtäsi enemmän. Palkka on sinusta itsestäsi kiinni.

Välityspalkkioistasi suurin osa kuuluu sinulle

Huom!-ketju veloittaa maksun konseptin käyttöoikeudesta ja ketjun tarjoamista palveluista.

Ja niin - elämässä on muutakin kuin työ

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja rakkaudella, mutta meillä on elämää myös työpaikan ulkopuolella. Samanlaista asennetta odotamme uusilta huomilaisilta. Kokoamme joukkoomme välittäjiä, jotka ovat innostuneita, tavoitteellisia ja halukkaita oppimaan ja kehittymään. Huomissa kiinteistönvälittäjä on ihminen, ei resurssi. Hyvä fiilis syntyy siitä, että kaikkia kuunnellaan ja arvostetaan.

Hyppää mukaan menestyjiin

Soita 050 564 0222
tai lähetä sähköpostia
olga.matsone@huom.fi

Yhteydenotto on aina luottamuksellinen.