Asiakaspalautteet

Kaikki sujui hyvin. Hyvin tiedotettiin näyttöjen jälkeen.

Myyjä, Oulu

Asunnon kaupat hoitu omalla painollaan, ammattitaidolla. Yksiömme vuokrauksen Olga hoiti aikailematta ja kiitettävästi. Suosittelen tuttaville :)

Marjo Hummasti, Ostaja Oulu

Kaikki sujui juuri niin kuin pitikin!

Ostaja, Oulu

Haastattelin muutamaa välittäjää ennen toimeksiantoa, ja Olga oli ehdokkaista vakuuttavin ja asiallisin niin puheiltaan kuin olemukseltaankin. Joku toinen olisi voinut vaikuttaa leppoisuudellaan ja maanläheisyydellään, mutta etsinkin asunnolle tehokasta myyjää enkä leppoisaa seuraihmistä. Myöskään suosittelijan puheet aktiivisesta yhteydenpidosta eivät olleet liioiteltuja. Sama tehokkuus jatkui ostajan löydyttyä.

Pieniä erimielisyyksiäkin meillä oli (mm. kohderyhmästä), mutta Olgan ehdotuksiin oli lopulta helppo suostua. Minä olisin halunnut myydä asuntoa ensisijaisesti senioreille, ja siksi olisin toivonut enemmän lehti-ilmoittelua. Toisaalta ostaja oli lopulta kolmikymppinen mies.

Anssi, Oulu

Ensikertalaisille oma kokemus erittäin hyvä. Jäi positiivinen mielikuva välittäjästä sekä välitysfirmasta. Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin nopeasti sekä kaupat tehtiin myös sopivalla aikataululla. Kiitos!

Ostaja, Oulu

Kaupat sujuivat erittäin hyvin. Yhteydenpito sujui loistavasti ja tiesimme kokoajan missä kauppojen ja tarjousten suhteen ollaan menossa. Kaiken kaikkiaan hommat hoituivat varsin mallikkaasti.

Joni Laakso, Kempele

Välittäjän puolesta kauppa toteutui kaikinpuolin onnistuneesti.Ongelmiin ja erilaisiin epäkohtiin suhtauduttiin vakavasti ja välittäjä pyrkii saamaan ratkaisun/vastauksen nopeasti ongelmiin.

Le Anh Tuan, Oulu

 

Välittäjämme oli alansa ammattilainen ja tietoinen alansa asioista. Asiat hoituivat sujuvasti ja kaiken pohjana oli realistinen arvio asunnon sen hetkisestä arvosta joka osoittautui oikeaksi. Tätä voidaan perustella lyhyellä myynti ajalla kun vertaamme sitä lähi ympäristössämme edelleen myynnissä oleviin ylihintaisiin asuntoihin. Tällainen nopea kauppa mahdollisti oman uuden asuntomme oston jonka saimme myös edullisesti ja saman välittäjän kautta. Välittäjämme toimi kokonaisuudessaan kohteliaasti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hän oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme.

Tämä on viides omistusasuntomme. Meillä on kokemusta erilaisista välittäjistä ja olemmepa myyneet yhden asunnon itsekin. Tämä oli paras ja miellyttävin asunnon myyntikokemuksemme, kiitos siitä Olga!

Tuija ja Juhani, Oulu

Erinomaista välittämistä, sanovat ok-talojen myyntiaikojen olevan pitkiä tässäkin kohteessa meni jopa 5 päivää, lienee pyyntihinta ollut realistinen. Esittely, tarjousten ja kaupan teot sujuivat todella jouhevasti. Olenkin jo suositellut Olgaa ystävillekin, jos tarvin välittäjää eipä tarvi miettiä kenen puoleen käännyn.

Harri, Oulu

Minulla on kokemusta kahdesta Olgan välittämästä ja toteutuneesta asuntokaupasta. Olen ollut erittäin tyytyväinen mutkattomasta, ammattitaitoisesta ja tehokkaasta asunnonvälityksestä molemmilla kerroilla. Suosittelen Olgaa oikein lämpimästi.

Myyjä, Oulu

Välittäjän ammattitaito ja motivaatio vertaansa vailla. Yhteyden pito oli hyvää. Aina näytön jälkeen tuli puhelu ja käytiin tilanne läpi. Tiedämme nyt kelle soitetaan kun välittäjää tarvitaan.

Antti Viljami Puolakanaho, Oulu

Kaikki sujui mallikkaasti, välittäjä oli todella sinnikäs ja ammattitaitoinen. Hän piti riittävästi yhteyttä ja aikataulut pitivät hyvin paikkaansa.

Myyjä, Oulu

Näytöt oli hyvin valmisteltu ja informaatiota talon historiasta oli laajalti esillä. Kommunikaatio oli aktiivista ja ammattitaitoista. Kaupat etenivät sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Tiesimme koko ajan missä mennään.

Ostaja, Oulu

Välittäjämme piti meihin yhteyttä sovitusti ja riittävästi. Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista, asuntomme myytiinkin alle viikkoon.

Asiakas, Kempele

Ensivaikutelma: todella vakuuttava. Ripeäotteinen, tarkka ja taitava välittäjä. Yhteydenpito erittäin hyvää ja haki sekä sovitteli ratkaisuja ongelmiin loppuun asti.

Myyjä, Oulu

Välittäjän toiminta erinomaista, aikataulut piti ja yhteydenpito oli tarpeeksi riittävää. Ongelmia ei ilmennyt ja myyntiesite tehty todella hyvin ja mikä parasta kaupat syntyivät todella nopeasti. Välittäjälle suuri kiitos ja kimppu ruusuja!

Terttu Keränen, Oulu

Yhteistyö välittäjän kanssa on toiminut moitteettomasti alusta asti. Asunto myytiin alle kuukaudessa oikean hinnoittelun ja välittäjän rautaisen ammattitaidon ansiosta. Yhteydenotto oli aktiivista ja alusta asti ajan tasalla pitävä. En näe mitään pientäkään puutetta Olgan toiminnassa, joten on todella helppoa antaa viisi tähteä. Uskon yhteistyömme jatkuvan tästä eteenpäin ja tulen myös suosittelemaan häntä muille.

Myyjä, Kokkola

Välittäjä hoiti asiat perusteellisesti, piti yhteyttä kiitettävästi ja sai tuloksia aikaan kohtuuajassa.

U&T

Välittäjä on todella asiallinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!

Ostaja, Oulu

Hienosti ja asiallisesti hoidettu. Ei tarvinnut kuin muuttaa sisään:)

Ostaja, Kempele

Kaupat sujui nopeasti ja vaivattomasti. Myyjä hyvin rutinoitunut, hyvässä mielessä.

Tuukka Kokkonen, ostaja Oulu

 

Onnistunut kauppa nopeilla yksiö-markkinoilla. Säännöllinen yhteydenpito ja keskustelut helpottivat päätöksentekoa. Asiat järjestyivät sujuvasti ja luontevasti.

Ostaja, Oulu

Olen erittäin tyytyväinen Olgan työpanokseen, kaikki toimi ajallaan ja ilman ongelmia.

Aleksi Kauppila, Oulu

Palvelu ja toiminta oli ammattitaitoista ja asianmukaista! Kiitos vielä onnistuneista talokaupoista.

Ostaja, Oulu

Olga piti erittäin hyvin minut ajan tasalla kaikissa asioissa. Aikataulut pitivät. Pieniä välittäjästä riippumattomia ongelmia oli mutta Olga ratkaisi ne todella rautaisella ammattitaidolla. Välittäjästä huokui ensitapaamisesta lähtien ammattimainen ja tehokas vaikutelma. Suosittelen Olgaa vilpittömästi kaikille jotka harkitsevat niin asunnon myymistä tai ostamista.

Timo, Oulu

Löysimme viime kesänä netistä asunnon, johon ihastuimme heti. Syksyn aikana kävimme asuntoa katsomassa kahdesti ja yritimme hieroa siitä kauppaa siinä onnistumatta. Marraskuun alussa asunto siirtyi Huom!-kiinteistövälitykselle. Soitin Olgalle, joka kertoi asunnon tulleen heille myyntiin edellisenä päivänä (ilmoitus oli siis heti seuraavana päivänä netissä). Sitten alkoi tapahtua. Jo samana iltana teimme asunnosta tarjouksen ja se ilmoitettiin meille hyväksytyksi seuraavana päivänä. Samana iltana teimme myös omasta asunnostamme myyntisopimuksen Olgan kanssa ja myynti lähtikin käyntiin heti seuraavana päivänä Olgan lähettäessä meille todella taitavan valokuvaajan. Parissa päivässä upea esite asunnostamme oli painettu ja netti-ilmoitus kuvineen näkyvästi esillä. Näyttöjä oli heti aluksi kahdesti ja sitten kerran viikossa. Myös yksi erittäin näkyvä ilmoitus sanomalehdessä toi lisää kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Joulukuun puolivälissä Olga toi meille tarjouksen asunnostamme ja hyväksyimme sen heti. Ostettuamme ja myytyämme asunnon kahden kuukauden sisällä Olgan kautta, olemme erittäin tyytyväisiä. Ei asiaa, joka olisi näissä kahdessa kaupassa jäänyt epäselväksi tai ns. roikkumaan -kaikki hoitui todella tehokkaasti ja sovitusti, jopa iltaisin ja viikonloppuisin kelloon katsomatta. Aina kun tuli jotain mieleen, saimme Olgan kiinni ja vastauksen kysymyksiimme. Emme keksi miettimälläkään mitään asiaa, jonka välittäjä olisi voinut hoitaa tehokkaammin tai paremmin ostaessamme uuden ja myydessämme nykyisen asuntomme.

Tiina ja Hannu, Oulu

Palvelu ja asiantuntemus oli erinomaista. Hyvin tyytyväinen lopputulokseen tässä markkinatilanteessa.

Paula, Oulu

1. Vahvistus käsitykseen, että on oikea aika myydä niillä ehdoilla ja siinä kunnossa oleva asunto ilman lisäremontteja

2. Hyvät neuvot miten kannattaa edetä käytännön tasolla

3. Kaikki asiat hyvien ammattilaisten toimesta hoidettuna, asiantunteva välittäjä joka auttoi kaikissa kysymyksissä perusteellisesti paneutuen pienempiinkin kysymyksiin, ammattivalokuvaaja, kuntotarkastaja sekä myyjän että ostajan hyväksymä ammattilainen.

4. Asioista otettiin selvää ellei tiedetty, mitään ei jäänyt epäselväksi kenellekään osapuolelle.

5. Välittäjä otti vastuun kertoa asunnosta luotettavin dokumentein kaikki mahdollinen tieto. Luotettava ja rehellinen ote sai vakuuttumaan, että tämän välittäjän kautta asunnon ostaminen on myös turvallista.

6. Ihmistuntemus hyvä sekä hienotunteisuus.

7. Aktiivisuus myös naapureihin tutustumisessa.

8. Hankaluudet mitä aiemman välittäjän kanssa oli ostajien kanssa, eivät olisi toistuneet jos olisi toimittu kuin nyt toimittiin.

10. Kaiken kaikkiaan asioiden kanssa etsittävä aina paras asiantuntija ja rehellisesti perustellut tosiasiat on paras tyytyväisyyden tae.

11. Työmäärä voi olla suuri asioiden selvittämisessä ellei saa näin hyvää apua.

12. Ajan tasalla pysyminen upeaa. Pientenkin asioiden takia keskusteleminen tuo uutta ja yhtäkkiä näkökulma asiaan voi avartua.

13. Raportoiminen kaikista tapahtumista oli tärkeää. Asioiden hoito pysyi intensiivisenä. Toinen osapuoli ei ehkä aina  tullut ajatelleeksi edes miten vuorovaikutus edisti asiaa. Ratkaisu voi syntyä juttelemalla asioista.

14. Tärkeysjärjestys syntyy kun ammattilainen mukana, myyjä voi keskittyä epäolennaisuuksiin.

15. Myynti sujuikin sitten niin lyhyessä ajassa ettei etukäteen olisi uskonut.

16. Hienoa että välittäjä ei ole myynnin jälkeen kadonnut vaan tietää tarvittaessa saavansa neuvoja ja tukea myöhemminkin.

Ruut, Oulu

Kaikki sujui hienosti. Epäselvät asiat välittäjä selvitti nopeasti. Välittäjällä oli ensiesittelyssä kaikki kohteen piirustukset esillä, siitä jäi hyvä vaikutus ja erittäin ammattitaitoinen vaikutelma.

Mika, ostaja Oulu

Asiat sujuivat alusta asti sujuvasti. Yksityisnäyttö järjestyi hyvin ja saimme kaiken tarvittavan informaation välittäjältä. Kaupantekotilaisuudessa oli vähän hämminkiä, joka johtui yksistään meistä ostajista. Olimme huonosti valmistautuneet.

Ostaja, Oulu

Olimme kierrelleet jo useammissa asuntonäytöissä ja kohdanneet välittäjiä laidasta laitaan kunnes kohdalle sattui Olga ja hänen välittämä asunto. Tiesimme heti että nyt löytyi meille uusi koti ja meidän asunnolle oikea välittäjä!

Olga on ammattitaitoinen välittäjä joka asettaa realistiset hinta-arviot, on aina tavoitettavissa jos tulee kysymyksiä ja pitää kiinni aikatauluista.

Tuosta ensimmäisestä kohtaamisesta meni n.1kk niin asuntomme oli myyty ja meillä uusi asunto!

Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Olgaa muillekin!

Myyjä, Oulu

Välittäjä on todella asiallinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!

 Ostaja, Oulu

 

Välittäjämme oli alansa ammattilainen ja tietoinen alansa asioista. Asiat hoituivat sujuvasti ja saimme riittävät tiedot kuvineen kohteesta jota olimme ostamassa. Välittäjämme toimi kokonaisuudessaan kohteliaasti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hän oli aina tavoitettavissa jos tuli jotain kysyttävää. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme.

Tuija ja Juhani, Oulu

Kaikki sujui erittäin hyvin ja sovitusti, ammattitaitoinen välittäjä.

Jukka-Pekka Hummasti

Huom! Oulu Facebookissa

Ilmainen arvio

Miten sinä valitset oman välittäjäsi? Haluatko suuren yrityksen myyntivoimaa vai pienen yrityksen ihmisläheistä palvelua? Mikset ottaisi molempia!

Aloita täyttämällä oheinen lomake ja lähetä se minulle. Otan sinuun pikaisesti yhteyttä.